FM Club Forum | De Financial als Politicus

Datum/tijdstip: 19 september 2017 16:45

Locatie: Intelligence Group, Rotterdam

Bezoek het FM Club Forum
Hoe moet u omgaan met dieperliggende belangen, irrationele overwegingen en onzichtbare krachtenvelden? Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht, hoe om te gaan met de feiten die niet op papier staan. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden. 

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass De Financial als Politicus
18.00 uur Masterclass Arbeidsmarktkansen als managementtool voor financials
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass De Financial als Politicus
Naast rationele besluitvorming vindt besluitvorming ook plaats op basis van dieperliggende belangen, irrationele overwegingen en onzichtbare krachtenvelden.
Uitgesproken strategische planvorming en effectieve beïnvloedingstechnieken, juist in de onzichtbare onderstroom van de organisatie, zijn dan de belangrijkste instrumenten voor succes.
Beïnvloedingsdeskundige Wil Moeskops laat u zien hoe u omgaat met de feiten die niet op papier staan.
Door: Wil Moeskops – Beïnvloedingsdeskundige

Arbeidsmarktkansen als managementtool voor financials
De kansen op de arbeidsmarkt van het huidige personeelsbestand zijn van grote invloed op de kosten van reorganisaties. Tijdig inzicht in die kansen op de arbeidsmarkt, kan de kosten drastisch omlaag brengen. Het beheer van deze kosten, zeker ten tijde van een turnaround, ligt veelal bij Finance en niet bij HR. In deze masterclass demonstreert Ben Rogmans hoe zij via een schat aan data en innovatieve berekeningen de arbeidsmarktkansen per doelgroep nauwkeurig kunnen berekenen. Let op: In deze masterclass zal Ben specifiek de arbeidskansen voor Financials laten zien.
Door: Ben Rogmans is partner van Intelligence Group en directeur van Arbeidsmarktkansen.nl.

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.