FM Club Forum | Cyber Security

Datum/tijdstip: 21 maart 2018 16:45

Locatie: Utrecht

Bezoek het FM Club Forum
De economie van Nederland, een van de meest gedigitaliseerde ter wereld, vraagt om cybersecurity van wereldtop. Beroepscriminelen en statelijke actoren vormen nog altijd de grootste dreiging en richten de meeste schade aan. Hoe moet u hier als bedrijf mee omgaan en hoe kunt u zich wapenen tegen cyber risk. Laat u zich hierover informeren tijdens de Masterclass Cyber Security. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Cyber Security
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Cyber Security
Hackers hebben zich sterk georganiseerd. Als het misgaat zijn de gevolgen van boetes, herstelkosten, juridische kosten, verlies van vertrouwen en reputatieschade vaak niet te overzien.
Hoe beheerst u bedrijfsrisico’s zonder overdaad? Hoe zet u cyber risk awareness definitief op de agenda? Ontdek hoe u zich (kosten)efficiënt wapent tegen digitale spionage, fraude en datalekken.
Door:  Marco van Loosen MSc, EnCe, forensisch onderzoeker (Memory Forensics) bij Fox-IT

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.