FM Club Forum | Cash! Hoe vind je het en hoe speel je het vrij?

Datum/tijdstip: 27 maart 2019 16:45

Locatie: Berenschot, Utrecht

Bezoek het FM Club Forum
Laat u tijdens het forum inspireren door de verhalen en ervaringen van Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery en William Bontes, CFO divisie Infra NL van Volker Wessels. Zij laten u in deze masterclass zien hoe er met eenvoudige maatregelen, structureel meer cash vrij kan komen. Diddo van Zand en Hans van der Spek vertellen u in een tweede masterclass hoe u het rendement kan vergroten door te investeren in HR processen. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
6.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Treasury Statuut
17.45 uur Masterclass Cash!
18.15 uur Masterclass HR Analytics & Artificial Intelligence
19.00 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Treasury Statuut
Jean Gieskens vertelt u hoe u als financial inrichting geeft aan het Treasury Statuut van uw organisatie, rekening houdend met uw strategie, markt en credit risk policy. Leer hoe u een directe bijdrage kunt leveren aan de governance van uw organisatie en hoe u “in control” geraakt over uw financial exposure op korte en lange termijn. Bent u verantwoordelijk voor het financieel beheer en de compliance van uw organisatie, dan is deze masterclass voor u een must!
Door: Jean Gieskens, Treasury Expert

Masterclass Cash! Hoe vind je het en hoe speel je het vrij?
Wilt u verborgen cash in uw organisatie opsporen? Wilt u iedere beschikbare euro vrijspelen zodat u optimaal kunt investeren en innoveren? Met een aansprekende casus onthullen Eva en William hoe u verrassend snel en eenvoudig maatregelen doorvoert die direct resulteren in structureel meer cash. 
Door: Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery en William Bontes, CFO divisie Infra NL van Volker Wessels

Hoe beïnvloeden HR Analytics & Artificial Intelligence de cashflow?
Ontdek tijdens deze tweede masterclass aan de hand van case studies hoe de kosten en opbrengsten van investeren in HR processen het rendement kunnen vergroten en de cashflow op korte en lange termijn beïnvloeden. 
Door: Diddo van Zand, Directeur Ixly en Hans van der Spek, Senior managing consultant Berenschot

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.