FM Club Forum | Blockchain

Datum/tijdstip: 20 juni 2018 16:45

Locatie: Rabobank Utrecht

Bezoek het FM Club Forum
Het begrip Blockchain wordt steeds vaker gebruikt, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Welk voordeel kunt u er met uw bedrijf uithalen. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht, hoe om te gaan met Blockchain en welke problemen u er mee kunt oplossen. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Blockchain
18.00 uur Masterclass Banking 4 Food
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Blockchain
Veel over gehoord maar wat is Blockchain nou precies? Welke problemen kunnen we ermee oplossen? Wat zijn (in de nabije toekomst) de gevolgen voor jouw rol, functie en organisatie? Blockchain expert onthult hoe Blockchain jouw werk eenvoudig kan maken en welke problemen je ermee kunt oplossen.
Door:  Paul Bessems, CEO Weconet Blockchain Technologies 

Masterclass Banking 4 Food
Rabobank heeft “Banking4Food” als strategisch onderdeel van haar Growing a Better World Together missie. Wat beoogt Rabobank met deze strategie te bereiken? Hoe werkt deze strategie? Wat kan jouw organisatie hiervan leren en toepassen?
Gilles Boumeester geeft je een kijkje in de keuken van Banking 4 Food en laat je zien hoe je groei en verbetering van klanttevredenheid kunt realiseren.
Door: Gilles Boumeester, Global Head van RaboResearch Food & Agribusiness, Rabobank

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.