FM Club Forum | BIG Data | Meet the data Cruncher!

Datum/tijdstip: 27 juni 2019 16:45

Locatie: Adecco, Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum
Wilt u direct kansen met uw Big Data benutten? U heeft alle data tot uw beschikking om de wereld van vandaag te verklaren en die van morgen te voorspellen. Ontmoet onze data cruncher en ontdek hoe u gaat denken vanuit data. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Meet the data Cruncher! 
18.00 uur Masterclass Big Data binnen Adecco
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Meet the data Cruncher!
Hoe inventariseert u uw interne data potentieel? Hoe komt u van daaruit van data tot analyses, inzichten en acties? Ontmoet onze data cruncher en ontdek hoe u gaat denken vanuit data.
Door: Marco de Jong, CEO van Experience Data.

Masterclass Big Data binnen Adecco
Big Data speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en zeker ook binnen Marketing. Babs neemt u, tijdens de Masterclass 'Big Data binnen Adecco', graag mee in de keuzes die zij hierin dagelijks maakt en laat zien hoe Adecco Group Nederland data inzet om de opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers nog beter te kunnen ondersteunen. 
Door: Babs van de Voort, Marketing Directeur Adecco Groep Nederland.

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.