FM Club Forum | Big Data & Analytics

fallback

Datum/tijdstip: 15 maart 2016 16:45

Locatie: Kantoor Yacht Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum Big Data & Analytics

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op dinsdag 15 maart. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Van sturen naar voorspellen met Big Data
18.00 uur Masterclass Welcome in the New Normal!
18.45 uur Netwerkborrel
20.00 uur Einde

Masterclass Van sturen naar voorspellen met Big Data

Wilt u de mogelijkheden van Big Data & Analytics ontdekken? Hoe stippelt u een gedegen Big Data Strategie uit? Wat kunt u met uw eigen (big) data en hoe zet u dat om in ‘predictive analyses’ die het succes van uw organisatie vergroten? Ontdek het tijdens de masterclass Big Data & Analytics.
Marco de Jong, Senior Trainer en Eigenaar Experience Data.

Masterclass Welcome in the New Normal!

We zijn hard op weg naar een wereld waarin (technologische) veranderingen exponentieel versnellen. Deze trend leidt ons naar een punt waarop we de ontwikkelingen niet meer zullen kunnen bijbenen met ons huidig denkvermogen: Singularity. Hoe bereidt u zich als manager en mens voor op deze snel accelerende veranderingen, zoals Giant Data, 3D printing, nanotechnologie en robotica en nieuwe ecosystemen? Onze huidige denkpatronen, managementstijlen en financiele tools passen niet langer. Wat is de rol van Big Data in deze ontwikkeling? Laat u inspireren en kom in actie!!
Drs. Stephan van den Broek RA RC

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet gelijkgestemden als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp’s, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.