FM Club Forum | Beïnvloeden zonder Macht

fallback

Datum/tijdstip: 17 september 2015 16:45

Locatie: Eneco, Rotterdam Alexander

Bezoek het FM Club Forum

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op donderdag 17 september. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met tientallen FM Club leden en bezoekers.

Vergroot uw kennis tijdens de FM Club Masterclasses:

De rol van Finance in een disruptieve sector (17.00 – 17.30 uur)
De Energiesector is volop in beweging. Verdienmodellen staan onder druk, van fossiele brandstoffen naar decentrale energieopwekking en de ene na de andere technische ontwikkeling. Wat bekent dit voor Eneco Groep en specifiek voor de rol van Finance? Hoe ondersteunt Finance de business in het maken van de juiste beslissingen?
Guido Dubbeld, CFO Eneco Groep.

Beïnvloeden en Adviseren (17.30 – 18.15 uur)
Bij besluitvorming krijgen sommigen extreem veel voor elkaar en weten zij hun belangen veilig te stellen. Expert Wil Moeskops onthult dat een breed gedragsrepertoire en vooral veel organisatiesensitiviteit daar aan ten grondslag liggen. Een goed advies beantwoordt het onderliggende organisatievraagstuk, maar raakt ook snel veel gevoeligheden en roept weerstanden op. Tijdens deze sessie wordt duidelijk dat juist stevig adviseren de relatie versterkt en slagvaardigheid vergroot.
Door: Wil Moeskops, Partner en Senior trainer/Adviseur bij Thymos

Versterk uw netwerk tijdens de borrel het FM Club Café (18.15 – 20.00)

Bezoek de FM Club bijeenkomst, laat u inspireren en hef het glas tijdens de gezellige borrel.

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis deze FM Club Fora en ontmoet financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp’s, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.