FM Club | Finance & IT

Datum/tijdstip: 07 oktober 2020 16:45

Locatie: Expo Houten

Bezoek het FM Club Forum
Het FM Club Forum op 7 oktober 2020 biedt u de mogelijkheid om ’s ochtend een Masterclass te volgen en ’s middags de Finance Expo te bezoeken. Laat u inspireren door topspreker en strategisch IT-professional Jacco Schonewille tijdens de Masterclass Finance & IT. Als afsluiting van de Expo is er een gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Masterclass 'Finance & IT'
Ook als financial is het van groot belang om over essentiële IT-kennis en basisbegrippen te beschikken. Ontdek in deze masterclass hoe u als financieel verantwoordelijke betere keuzes maakt, het rendement verhoogt, kansloze projecten tijdig stopt en snel kunt ingrijpen waar nodig. Zo maak u direct het verschil.

Door: Drs. Jacco Schonewille, strategisch IT-Professional

 

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass
18.00 uur Masterclass
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.