Corporate Growth Summit 2017 | 21st century leadership needed!

Datum/tijdstip: 02 november 2017 12:00

Locatie: KPMG, Amstelveen

21st century leadership needed!
In een florerende tijd met lage rentes en veel investeringen hebben opvallend veel bedrijven moeite om hun groeidoelstellingen te realiseren. Volgens Bain ligt de oorzaak voor 90% intern; top-down aansturen, toenemende afstand van de frontlinie, verlies van verantwoording, eenrichtingscommunicatie, het meten van activiteiten i.p.v. groei, uitdijende processen en bureaucratie.

Het is tijd om hierover in discussie te gaan. Daarom nodigen wij u uit voor Het Corporate Growth Summit op 2 november 2017 dat in het teken van 21st century leadership needed!.

Leiderschap is een kunst, geen wetenschap. Ongrijpbare factoren als verandering, timing, samenwerken, communicatie, co-creatie, psychologie, voorspellen, analytisch denken en overtuiging bepalen het succes van een leider en daarmee de organisatie.
Op het Corporate Growth Summit onderzoeken we 21st century leadership door te luisteren naar succesvolle (zaken)mensen van binnen en buiten het M&A-circuit. Zij geven inzicht in het leiderschap en vertellen wat iemand een goede moderne leider maakt en breekt. Meer informatie over het programma vindt u op CorporateGrowth.nl.

Middels breakout sessies gaan we in op de verschillende kunsten van het leiderschap. Wij hopen u te mogen verwelkomen met onder andere de volgende sprekers:

Arvid Buit – Master executive coach, auteur, spreker en boardroom interventionist

Hans Laarakker –VP Global M&A and Business Development Royal FrieslandCampina

Fons Trompenaars – Inspirator leiderschap en cultuur

Programma
12.00 ontvangst
12.45 plenaire opening
14.15 diverse Masterclasses en Round Table sessies
17.00 plenaire afsluiting
17.45 M&A Café

Locatie
KPMG
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen

Unieke kansen op groeikapitaal en kennis
Bezoek de Corporate Growth Summit op 2 november en ontmoet meer dan 150 rainmakers. Het programma biedt need-to-know kennis over de cruciale aspecten van groei: financiering, internationale groei, duurzaamheid en disruption. CEO’s, CFO’s, ondernemers, M&A directors en private equity managers delen hun inzichten en ervaringen. Benut deze unieke kansen op groeikapitaal en kennis over corporate finance, private equity en M&A. Meld u hieronder direct aan voor het Corporate Growth Summit. Als lid van de M&A en/of CFO Association is deelname gratis

Goed om te weten: Voor belangstellende investeerders, M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s en CEO’s zijn enkele gratis kaarten beschikbaar via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4628 4782.

Wilt u direct lid worden? Meld u nu aan via MenA.nl. Als lid bent u van harte welkom tijdens de M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en de M&A Cafés, ontvangt u M&A Magazine, staat u met een professioneel profiel in de Who 's Who in M&A en Private Equity en heeft u onbeperkt toegang tot de unieke M&A Database en M&A Leaque Tables. Leden hebben meer kennis en doen meer deals. Word hier lid van de M&A Community.