Corporate Growth Summit

Datum/tijdstip: 12 oktober 2016 12:30

Locatie: KPMG, Amstelveen

Bezoek 's lands grootste Summit over Corporate Growth
Dealmaking is een kunst, geen wetenschap. Ongrijpbare factoren als timing, psychologie, voorspellen, analytisch denken en overtuiging bepalen het succes van een dealmaker. Wanneer beheers je deze kunst? 

Op woensdag 12 oktober tijdens 's lands grootste Summit over Corporate Growth bij KPMG in Amstelveen onderzoeken we The Art of the Deal door te luisteren naar succesvolle zakenmensen van binnen en buiten het M&A-circuit. Zij geven inzicht in het onderhandelingsspel en vertellen wat iemand een goede dealmaker maakt. 
 
Waarom was de aankoop van Basic Fit in 2013 een meesterzet? Hoe voorkom je als venture capitalist dat je voortijdig uit een unicorn stapt? En is narcisme een voorwaarde voor het sluiten van goede deals? Door middel van presentaties, workshops en Round Table discussies wordt het dealmaken uitgediept zodat u zich verder kunt bekwamen. Op het Summit delen we ervaringen, vergelijken we goede en slechte deals, bespreken we do’s en dont’s in onderhandelingen en kenmerken we de eigenschappen van een dealmaker pur sang. Ook gaan we in op aspecten van Donald Trump’s bestseller The Art of the Deal. In dit boek behandelt de Republikeinse presidentskandidaat een aantal gouden regels van het dealmaken. 

Programma
U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom voor het Corporate Growth Summit bij KPMG in Amstelveen. De middag is gevuld met diverse keynote presentaties en besloten Round Table sessies. Sprekers zijn o.a. James Nolan (Group Head of M&A VimpelCom), Marc Staal (Managing Partner AAC Capital Partners), Luuk van der Pal (CFO Enza Zaden), Maasbert Schouten (CEO MaasInvest), Arvid Buit (Auteur Wahlberg 'Het verhaal van de CEO) en Roland van Dijk (Global Director Corporate Development ARCADIS). Meer informatie vindt u op CorporateGrowth.nl.

Unieke kansen op groeikapitaal en kennis
Bezoek de Corporate Growth Summit op 12 oktober en ontmoet meer dan 150 rainmakers. Het programma biedt need-to-know kennis over de cruciale aspecten van groei: financiering, internationale groei, duurzaamheid en disruption. CEO’s, CFO’s, ondernemers, M&A directors en private equity managers delen hun inzichten en ervaringen. Benut deze unieke kansen op groeikapitaal en kennis over corporate finance, private equity en M&A. Meld u direct aan voor de Corporate Growth Summit Als lid van de M&A en/of CFO Association is deelname gratis.

Goed om te weten: Voor belangstellende investeerders, M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s en CEO’s zijn enkele gratis kaarten beschikbaar via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4628 4782.

Wilt u direct lid worden? Meld u nu aan via MenA.nl. Als lid bent u van harte welkom tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en de M&A Cafés, ontvangt u vier keer per jaar het M&A Magazine, staat u met een professioneel profiel in de Who 's Who in M&A en Private Equity en heeft u onbeperkt toegang tot de unieke M&A Database en M&A Leaque Tables. Leden hebben meer kennis en doen meer deals. Meer informatie over het programma vindt u op CorporateGrowth.nl.