Corporate Finance, Capital & Cash Summit 2015

fallback

Datum/tijdstip: 18 maart 2015 10:00

Locatie: Spant!, Bussum

Ontmoet CFO’s, Corporate Finance Directors, CPO’s, Treasury Managers, Investment Managers, Credit Managers, Concern-, Group- en Financial Controllers op woensdag 18 maart tijdens het Corporate Finance, Capital & Cash Summit 2015 in Spant! in Bussum. Een inspirerende dag die in het teken staat van kennis opdoen en delen, het ontmoeten van bekenden en het opdoen van nieuwe contacten. Het thema van het summit is Groei door Financiele Duurzaamheid. 

Corporate Finance, Capital & Cash
High Performance ondernemingen kennen hun toekomstige cash- en kapitaalbehoeften en nemen tijdig maatregelen om alle financiële randvoorwaarden in te kunnen vullen. Zij weten precies wat de kenmerken zijn van het businessmodel en hoe deze de cash- en kapitaalpositie van de onderneming beïnvloeden. Operations, Corporate Finance en Treasury zijn fijnmazig op elkaar afgestemd. Zij hebben door en door inzicht in de cash drivers van de onderneming en hebben de wil om deze te optimaliseren. Zij kennen de verschillende financieringsbronnen en hebben scenario’s om deze aan te spreken. Zij weten hoe het werkkapitaal wordt aangewend en hebben de mogelijkheid hier financiële wendbaarheid te organiseren.

Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies worden de bezoekers voorzien van strategische kennis en knowhow die hen helpt bij het optimaliseren en realiseren van een succesvolle financiële strategie.

Dagprogramma
Om 10.00 uur start het algemene inhoudelijke programma, De dag is gevuld met allerlei keynote presentaties, inspirerende workshops, roundtable discussies en allerlei mogelijkheden tot netwerken. Wij sluiten de dag af met een informele borrel tot circa 18.00 uur.

Wie ontmoet u tijdens het Corporate Finance, Capital & Cash Summit?
Ontmoet peers werkzaam bij bedrijven als AkzoNobel, Ahold, AirFrance/KLM, Albron, Arizona Chemicals, BAM, Canon, Cofely, DHL, DSM, Eneco, FrieslandCampina, GasTerra, HEMA, IBM, Imtech, ING, KPN, Liberty Global, Mediq, NS, Nutreco, PGGM, Philips, ProRail, Rabobank, Randstad, Reed Elsevier, Schiphol, Shell, T-Mobile, TomTom, USG People, Vanderlande Industries, VolkerWessels en Vopak.

Kosteloze deelname?
Leden van de CFO Association nemen kosteloos deel aan het Corporate Finance, Capital & Cash Summit. Ook kunt u kosteloos deelnemen indien u een uitnodiging met code heeft ontvangen van één van onze partners. Het is hierbij wel van belang dat u voldoet aan het bezoekersprofiel van het Coporate Finance, Capital & Cash Summit**.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 18 maart.