CFO Forum | European Wide Pensions

fallback

Datum/tijdstip: 10 december 2014 16:00

Locatie: Aon, Rotterdam

Ontmoet CFO's en Finance Directors op woensdag 10 december tijdens het CFO Forum bij AON Hewitt Nederland in Rotterdam. Het onderwerp waarop we met elkaar in gesprek gaan is European Wide Pensions; the next step to take.

European Wide Pensions; the next step to take
In het tijdperk van disruptie waarin we leven en sectoren en markten continu onder druk staan is een lichtere en beheersbaardere balans van levensbelang. Pensioenlasten kunnen dan ook, in een tijdperk van sterk fluctuerende koersen en gegeven de vergrijzing, een zware en onvoorspelbare factor zijn. Daarom maken veel organisaties de beweging van defined benefits naar defined contributions.

Tijdens dit CFO Forum gaan we in op de manieren om uw pensioenlasten beheersbaarder te maken; European wide pensions. We belichten de ervaringen uit de praktijk en u kunt met andere professionals van gedachten wisselen wat voor u de volgende logische stappen zouden zijn die u kunt ondernemen.

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom
16.40 uur Introductie European Wide Pensions door Heleen Vaandrager en Jacintha den Haag (Aon Hewitt)
17.00 uur Roundtable discussie
18.20 uur Afsluiting en lessons learned
18.30 uur Borrel tot circa 19.30 uur

Bezoek kosteloos het CFO Forum
Als lid van de CFO Association is deelname gratis. Bent u CFO of FD? Bezoek kosteloos een CFO event ter kennismaking. Neem contact op met CFO Communitiy Manager Kevin Mottard via 06 50 460 22 90 of kmottard@cfo.nl. Wilt u zich direct aanmelden voor het CFO Forum? Word dan nu lid en verzeker u daarna van deelname.