Big Data Day 2016

fallback

Datum/tijdstip: 30 maart 2016 09:00

Locatie: Spant! te Bussum

Ontmoet CFO’s, Finance Directors en Corporate/Group Controllers op woensdag 30 maart tijdens Big Data Day 2016 in Spant! in Bussum. Een inspirerende dag die in het teken staat van kennis opdoen en delen, het ontmoeten van bekenden en het opdoen van nieuwe contacten. Het congres staat dit jaar in het teken van Make data count.

Sprekers en programma
Met toonaangevende keynote sprekers, waardevolle sessies en besloten discussies wordt u voorzien van strategische kennis en knowhow die u helpt bij het optimaliseren en realiseren van een succesvolle financiële strategie.

Sprekers zijn Peter Blangé (Olympisch Kampioen Volleybal), Joost Rigter (Inspirational speaker), Santosh Marathe (CFO American Hospital Dubai), Wouter de Bie (Big Data architect Spotify), Matthijs Lusse (CFO Legal Division Wolters Kluwer), Han Stoop (CFO NCOI), en anderen. U kunt voor meer informatie terecht op BigDataDay.nl

Dagprogramma
Om 09.30 uur start het algemene inhoudelijke programma, De dag is gevuld met allerlei keynote presentaties, inspirerende workshops, Round Table discussies en allerlei mogelijkheden tot netwerken. Wij sluiten de dag af met een informele borrel tot circa 17.30 uur.

Kosteloze deelname?
Full members van de CFO Association, het Controllers Netwerk en/of AccountantWeek nemen kosteloos deel aan de Big Data Day. Ook kunt u kosteloos deelnemen indien u een uitnodiging met code heeft ontvangen van één van onze partners. Het is hierbij wel van belang dat u voldoet aan het bezoekersprofiel van Big Data Day*.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 30 maart. 

Mogelijk ook interessant voor u: Training Big Data & Analytics voor Financials
Wilt u na de Big Data Day nog verder geïnspireerd worden en de mogelijkheden ontdekken van Big Data & Analytics? Dan is de training Big Data & Analytics mogelijk iets voor u. Kijk voor meer informatie op alexvangroningen.nl