Accountancy Systems 2016

Datum/tijdstip: 26 mei 2016 09:45

Locatie: NBC Nieuwegein

Met technologie meer waarde, meer klanten en meer winst

Profiteren u en uw klanten wel voldoende van de ongekende technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren? Duizelt het u ook van alle slimme software, tools, online platforms en IT oplossingen voor accountants en MKB adviseurs? Natuurlijk beseft u dat u nog efficiënter, klantgerichter en slimmer kunt werken. Maar waar begint u?


Wat u nodig heeft is een helder en compleet overzicht van de producten en diensten die bewezen hebben dat ze u verder kunnen helpen.


Bezoek daarom op donderdag 26 mei 2016 Accountancy Systems in het NBC Congrescentrum

Accountancy Systems biedt u praktische voorbeelden, inspiratie en een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT oplossingen en diensten bestemd voor accountants. Toonaangevende leveranciers tonen u de meest innovatieve oplossingen op het gebied van accounting, scannen/herkennen, online klantportals, systeem koppelingen, dashboards, cloud computing, mobile, reporting, analytics en SBR.Tijdens Accountancy-systems bespreken we de trends en ontwikkelingen die de accountantspraktijk drastisch zullen veranderen en die nieuwe kansen bieden om meer waarde te leveren aan uw klanten. Mis het niet! We verwelkomen u graag op donderdag 26 mei 2016 in het NBC Congrescentrum.


Accountancy Systems is gratis te bezoeken voor accountants die als beleidsbepaler of gebruiker betrokken zijn bij de inzet van IT tools of diensten binnen hun organisatie. Tegelijk met Accountancy Systems vindt de 5e editie van Financial Systems plaats. Als bezoeker van Accountancy Systems heeft u ook gratis toegang tot dit event.
Ga naar accountancy-systems.nl voor meer informatie en om in te schrijven.