Zo kan je nóg sneller facturen verwerken met TriFact365

De implementatie van automatische regelherkenning zorgt ervoor dat er nóg sneller facturen realtime geboekt kunnen worden met TriFact365.

Iedere accountant kent het wel, de kwartaal drukte. Een periode die voor hoge werkdruk en stress zorgt. Hoewel digitalisering steeds meer de norm bij accountantskantoren en hun cliënten is, zijn er nog altijd cliënten die papieren facturen en bonnetjes indienen. Dit betekent nog meer (handmatig) werk en kostbare tijd die in het verwerken van de administratie gaat zitten. Tijd die beter besteed kan worden aan het adviseren van cliënten. 

TriFact365 streeft ernaar om factuurverwerking geen seconde langer te laten duren dan nodig, ook tijdens de kwartaal drukte. Zeker met de implementatie van automatische regelherkenning zal de verwerking van facturen met TriFact365 nog sneller en efficiënter gaan.

Wat is TriFact365?
TriFact365 is een cloudapplicatie waarmee inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes digitaal verwerkt kunnen worden. De software functioneert als een trechter voor de grootste boekhoudpakketten van Nederland. Facturen kunnen eenvoudig worden geüpload via de webapplicatie of e-mail. Daarnaast kunnen bonnetjes met de mobiele app direct aangeleverd worden in de juiste administratie. Doordat TriFact365 werkt met zelflerende algoritmen, wordt er na indiening binnen enkele seconden een automatisch boekingsvoorstel gepresenteerd.  

Automatische regelherkenning
Om de factuurverwerking nog sneller te laten verlopen staat TriFact365 op het punt om automatische regelherkenning te verwezenlijken. Momenteel wordt de totaalregel van de factuur herkend en verwerkt in het boekingsvoorstel. De implementatie van automatische regelherkenning betekent in de praktijk dat alle factuurregels automatisch worden herkend. Gebruikers kunnen vervolgens zelf bepalen hoe deze factuurregels in het boekingsvoorstel verwerkt moeten worden. Ze kunnen ervoor kiezen om alle factuurregels weer te geven of om de regels te splitsen op basis van BTW-percentages. Boekingsregels hoeven dan niet meer handmatig aangevuld of overgetypt te worden. Dit scheelt veel tijd en dus ook kosten. Met automatische regelherkenning komt TriFact365 weer een stap dichterbij de missie: volledige automatisering van het boekhoudproces.

Tijdens de Accountancy Expo 2019 geeft TriFact365 alvast een voorproef op de regelherkenning. Bezoekers kunnen zich dan ook alvast inschrijven voor de demo regelherkenning. Ze krijgen dan als eerste bericht wanneer de automatische regelherkenning beschikbaar is. Zo kunnen facturen straks nog sneller verwerkt worden waarmee meer tijd overblijft voor zaken die er echt toe doen. 

[avg-advertorial slug=”accountancy-expo-2020-jouw-ontdekkingsreis”]