Zenvoices beschikbaar voor Visma eAccounting

Voor gebruikers van Visma eAccounting is Zenvoices nu ook beschikbaar. Visma eAccounting is ontworpen voor ondernemers.

Met slimme software helpt Visma eAccounting de boekhouding zo eenvoudig mogelijk te regelen. Met ondersteuning van Zenvoices kan nu zelfs het proces van inkomende factuur tot boeking worden geautomatiseerd, waarbij je zelf de regie houdt. Dat voorkomt fouten en scheelt een hoop tijd.

Sneller en makkelijker facturen en bonnen verwerken via Zenvoices
Met de zelflerende Zenvoices software verwerkt men bonnen en facturen sneller en makkelijker in Visma eAccounting. E-facturen, gescande of digitale facturen kunnen aangeleverd worden per e-mail, via Dropbox, het Peppol facturatienetwerk of met de mobiele app, waarna er geheel automatisch een boekingsvoorstel gemaakt wordt. Naar wens kan ook het automatisch goedkeuren van boekingsvoorstellen worden toegepast. Daarmee is het mogelijk om repeterende handelingen volledig te automatiseren. Accountants, administratiekantoren en ondernemers besparen hierdoor kostbare tijd.

Digitaal autoriseren voor Visma eAccounting
Met de module Autorisatie stroomlijn je het factuur autorisatieproces van je organisatie. Medewerkers kunnen facturen goedkeuren/fiatteren in de online portal of met de mobiele app. Als beheerder heb je met Zenvoices altijd inzicht in welke facturen nog goedgekeurd moeten worden door welke medewerkers.

Geen opstartkosten en maximale flexibiliteit
Ook de Zenvoices voor Visma eAccounting koppeling is zo ingericht dat je deze snel, veilig en zonder investeringen vooraf, zelf kan realiseren. Zo kan je al binnen enkele minuten aan de slag. Door een combinatie te bieden van innovatieve software, 30 dagen gratis proefperiode, gratis helpdesk en scherpe tarieven zonder langdurige verplichting is Zenvoices de bereikbare oplossing voor zowel grote als kleine organisaties. Met deze koppeling onderschrijft Zenvoices de ambitie om als platform voor zowel accountants, administratiekantoren en eindgebruikers een universele toegankelijke werkwijze te bieden voor geautomatiseerde verwerking van factuurstromen.

Lees ook: 'Van inboeken van facturen naar regie voeren over proces'

[avg-advertorial slug=”bezoek-de-innovation-roadshow-op-financial-systems”]