Zantboer & Partners sluit aan bij DRV Accountants & Adviseurs

Zantboer & Partners, dat is gespecialiseerd in fiscale en financiële advisering van vermogende ondernemers en families, wordt een deelneming van DRV Accountants & Adviseurs. Zantboer & Partners werkte al geruime tijd intensief samen met DRV, bijvoorbeeld voor administratieve ondersteuning en het verzorgen van jaarrekeningen.

DRV beschikte al over gespecialiseerde dienstverlening aan vermogende particulieren. Deze adviseurs worden toegevoegd aan het team van Zantboer & Partners. Zeer recent is ook Wouter Verstijnen aangetrokken om samen met Christan Zantboer leiding te geven aan dit team. Zantboer & Partners is gevestigd in Rotterdam en bedient van daar uit cliënten in het hele land.

Christan Zantboer startte Zantboer & Partners in 2005, na een lange en veelzijdige carrière, die begon bij de Belastingdienst. Hij was lange tijd als tax partner verbonden aan PwC. Zantboer is tevens business valuator en mediator, en voorzitter van de Vereniging van Collaborative Professionals.

Wouter Verstijnen werkt sinds 2002 als belastingadviseur. Hij heeft zich binnen gerenommeerde kantoren ontwikkeld tot private client fiscalist in de breedste zin van het woord en was tot voor kort partner bij Bluelyn. Naast zijn adviespraktijk is hij docent schenk-, erf- en overdrachtsbelasting aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en treedt hij regelmatig op als gastdocent en spreker.

Gerelateerde artikelen