Zandstra Accountants en Van Lonkhuizen & Van Oosten samen verder als FlanQ

De accountantskantoren Zandstra Accountants en Van Lonkhuizen & Van Oosten fuseren per 1 januari 2016 en gaan verder onder de naam FlanQ accountants & adviseurs.

FlanQ staat voor: Flexibel/Loyaal/Accuraat/No-nonsense/Qualiteit. De accountantskantoren van FlanQ zijn gevestigd in Maassluis, Dordrecht en Bavel. Hun uitgebreide klantenkring is niet alleen regionaal, maar beslaat geheel Nederland, meerdere klanten in het buitenland en vrijwel alle sectoren van het mkb.

Zilvester Zandstra, directeur eigenaar van Zandstra Accountants: “Deze fusie zal vooral nog meer professionaliteit in de dienstverlening opleveren voor onze klanten.” Frans van Lonkhuizen, een van de twee directeuren van Van Lonkhuizen en Van Oosten: “Als je wilt groeien als organisatie moet je altijd oppassen dat je klanten de juiste aandacht blijven krijgen. Met Zandstra Accountants hebben we de ideale partner om de doelstellingen groei en behoud van kwaliteit waar te maken. We kijken daarom met hoge verwachtingen uit naar 2016.”

Zandstra Accountants  en Van Lonkhuizen & Van Oosten zijn aangesloten bij de NBA en het netwerk van Auxilium Adviesgroep. FlanQ zal vanaf 1 januari 2016 overal online te vinden zijn met een nieuwe, moderne huisstijl, samen met hun vertrouwde persoonlijke benadering.

Gerelateerde artikelen