Yuki lanceert de volledig vernieuwde Yuki Verkoop

De nieuwe Yuki Verkoop is een module waarmee ondernemers beter, sneller en effectiever kunnen verkopen.

Vanaf nu kan je er als accountant voor zorgen dat klanten beter, sneller en effectiever verkopen. Het gehele proces wordt geautomatiseerd voor de beste resultaten. Van offerte naar deal. Van deal naar verkoop. En van verkoop naar money in the bank!

Facturatie, offertes, betalingen… Alles gebeurt in Yuki Verkoop online, geautomatiseerd en binnen één platform. Vanaf nu kunnen ondernemers:
• Sneller betaald krijgen met online facturatie;
• Meer deals closen met krachtige offertes;
• Betalingen gemakkelijk maken met Mollie.
Met Yuki Verkoop lukt het in een handomdraai. En alles in een volledig vernieuwde interface.

Sneller betaald krijgen met online facturatie
Vanuit Yuki versturen ondernemers eenvoudig effectieve verkoopfacturen, die na het versturen meteen in de boekhouding zitten. De facturen zijn makkelijk te verzenden, kunnen periodiek verstuurd worden, en zijn te gebruiken met eigen prijslijsten, artikelen en prijsafspraken. Klanten kunnen kiezen uit verschillende lay-outs en deze vervolgens aanpassen aan hun eigen briefpapier en logo’s.

Meer deals closen met krachtige offertes
Voor ondernemers spelen offertes een cruciale rol. Hoe beter de offerte, hoe groter de kans dat ze een deal binnenhalen. Vervolgens moet de offerte overgezet worden tot een verkoopfactuur en komt de betaling binnen. Ook dit wordt geautomatiseerd met Yuki Verkoop. Met Yuki stelt de ondernemer offertes op, verstuurt ze (met bijlagen) en zet ze ten slotte met één druk op de knop om naar een factuur.

Betalen gemakkelijk maken met Mollie
Yuki Verkoop maakt het ook makkelijker dan ooit om betalingen binnen te krijgen. Met Mollie sturen klanten voortaan een handige betaallink mee. Daarnaast worden de betalingen geautomatiseerd en kunnen klanten de bankafschriften direct in Yuki importeren. Handig voor ondernemers, want zij krijgen tot wel zes keer sneller betaald. En handig voor accountants, want ook dit proces wordt geautomatiseerd en minder foutgevoelig.

De verschillende mogelijkheden zijn apart door ondernemers te activeren. Ondernemers die met Yuki werken kunnen de mogelijkheden gratis uitproberen door een aantal facturen en offertes kosteloos op te stellen en te versturen.

Yuki is aanwezig op Accountancy Expo 2019

[avg-advertorial slug=”kom-naar-accountancy-expo-2020″]