Wilfred van der Lee RA benoemd tot partner Grant Thornton

Wilfred van der Lee (RA) is, met ingang van 1 januari 2016, benoemd tot partner van Grant Thornton Specialist Advisory Services. Van der Lee heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, accountant en financieel directeur. Hij is unit leider voor Transaction Advisory Services van Grant Thornton in Nederland.

Wilfred van der Lee is sinds 2012 werkzaam voor Grant Thornton. In 1992 begon hij zijn carrière als auditor en transactie consultant bij KPMG. Sinds 1999 is Van der Lee geregistreerd als Register Accountant (RA). Daarna werkte Van der Lee als financieel directeur voor een internationale dienstverlener en was hij adviseur bij EY op het gebied van transacties. Binnen Grant Thornton richt hij zich vooral op financiële (vendor) due diligence en operationele business reviews voor bedrijven, investeerders en schuldeisers.

Naast zijn werk bij Grant Thornton is Van der Lee lid van het NBA, DCFA, M&A Community en NVP. Tevens is hij vanuit zijn financiële expertise lid van de Ledenraad van Le Champion (organisator van onder meer de Amsterdam Marathon, Dam tot Damloop en Egmond Halve Marathon).

Gerelateerde artikelen