Wie wordt de sterkste Accountant van Nederland?

Vraagt u klanten hun administratie digitaal aan te leveren? Of int u elke keer weer aktetassen vol ordners? ​​​​

Geen tienkoppige jury die op basis van ingewikkelde scoreformulieren tot een oordeel komt. Geen ellenlange awardshow, ook geen man-tegen-mangevechten. De Sterkste Accountant van Nederland is de eervolle vermelding voor diegene die de tand des tijds weet te overleven. Die ondanks  – of juist dankzij – de digitalisering in topconditie is.

Op de Accountancy Expo 2017 zullen onze exposanten de nieuwste innovaties laten zien in de wereld van accountancy – nieuwe manieren om digitaal te werken en oplossingen in de cloud. Bent u de accountant met mobile devices en cloudoplossingen waarmee u (samen met de klant) de administratie verwerkt, of geeft u relaties toch liever een aktetas mee?

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″]
De klant komt deze tas gevuld met de administratie weer goedgetrouw bij u op kantoor afleveren waarna uw werk kan beginnen. Maar hoe lang houden u en uw klanten dat gesjouw met deze zware aktetassen nog vol?

Daar komen we achter op 20 juni! Dit is namelijk de kans om spierballen te tonen en de concurrentie af te troeven. Wordt u de accountant die twee aktetassen gevuld met ordners het langst in de lucht kan houden?

Doe op de Accountancy Expo 2017 mee met De Sterkste Accountant van Nederland en maak kans op mooie prijzen. En uiteraard… eeuwige roem. Lees meer over de sprekers en het programma op 20 juni op de website van de Accountancy Expo 2017.