Wees welkom op de Accountancy Expo

Het was even stil, maar we hebben zeker niet stil gezeten.

De afgelopen weken hebben we, als organisator van Accountancy Expo 2020, gekeken naar de mogelijkheden om ons evenement in te richten naar de 1,5-meter samenleving. Inmiddels is er door verschillende samenwerkende brancheorganisaties het protocol voor zakelijke bijeenkomsten voorgelegd aan het Ministerie van Economische Zaken. Met dit protocol gaan we er vanuit dat we Accountancy Expo op 27 oktober 2020 op een verantwoorde wijze voort kunnen zetten.
 
Behoefte aan online contact
Binnen onze communities merken we dat er nog altijd een zeer sterke behoefte is om kennis met elkaar te delen en om inspiratie op te doen. Zo hebben we al diverse webinars en kleine online bijeenkomsten georganiseerd, waarbij veel belangstelling was vanuit Finance & HR professionals en Accountants. Wij merken dat partners ook nu heel graag in contact blijven met hun klanten en zijn gedwongen om zich aan te passen naar online contact. 
 
Toch zien we ook de behoefte van mensen om elkaar weer fysiek te spreken en ontmoeten. Uiteraard is het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van de deelnemers essentieel. Voor Accountancy Expo zijn wij daarom volop in gesprek met de locatie en diverse leveranciers hoe we dit verantwoord kunnen doen. 
 
Ondanks nieuwe maatregelen vertrouwd gevoel
We kijken daarbij naar hoeveel mensen we op de locatie kunnen huisvesten. Het opzetten van bredere gangpaden en looproutes, het verruimen van openingstijden, het creëren van timeslots en dergelijken zijn maatregelen welke we zullen overwegen. Wij realiseren dat deze maatregelen impact hebben op de partners en bezoekers, maar hiermee zijn we wel in staat een goed, maar ook een veilig event neer te zetten. 
 
Voor bezoekers en partners zijn onze events erg belangrijk om ideeën op te doen, mensen te ontmoeten, relaties te onderhouden en visies over te brengen. Door het nemen van maatregelen kunnen wij dit, net als voorgaande jaren, voor de bezoekers en partners garanderen. 
 
Wanneer wij meer duidelijkheid hebben over hoe de beurs er precies uit komt te zien, zullen wij je verder informeren. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Anna-Bo Bouwens
Community Manager – Professionals Network
Alex van Groningen BV
M: 06 46 826 681 
abouwens@alexvangroningen.nl

[avg-advertorial slug=”alle-accountancy-softwareleveranciers-onder-een-dak”]