VUrORE/NOREA Seminar ‘Compliance & Assurance, Back to the Future’

Op dinsdag 13 september 2016 vindt het VUrORE/NOREA seminar plaats in het Auditorium van de Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam, ter ere van het 30-jarig bestaan van de IT-Audit opleiding op de VU en de aan deze opleiding toegekende MSc-accreditatie.

De dagvoorzitter is Ronald Paans. Via online stemmingen kunnen de deelnemers gedurende de presentaties hun mening laten registreren. Het programma omvat:
• Modernisering van het vakgebied: Vier sprekers van de Big-4 kantoren (Edo Roos Lindgreen, Peter Eimers, Arthur de Groot en Tom Vreeburg) geven hun mening over hoe goede auditmethoden uit het verleden hun waarde opnieuw bewijzen in onze moderne samenleving.
• Assurance in de cyberwereld: Vier visionaire sprekers (onder andere Aart van der Vlist, Ronald Prins en Eddy Vaassen) geven een inhoudelijke visie op de moderne ontwikkelingen, mede gerelateerd aan de uitdagingen van de hedendaagse cyberwereld.
• De herinneringen: Frank Merkus, de eerste voorzitter van VUrORE, Kor Mollema, emeritus hoogleraar Erasmus Universiteit, en Jeroen Biekart, Voorzitter NOREA, kijken terug naar hun ervaringen binnen de IT-audit opleidingen.
• De toekomst van de IT-audit opleidingen: Abbas Shahim schetst zijn visie op de toekomst en internationalisering van het IT-audit onderzoek en onderwijs bij de VU, waarna Stef Schinagl afsluit met de resultaten van de online stemrondes en hoe de aanwezigen de toekomst zien.

De ontvangst is vanaf 8.30 uur. Het programma start om 9.00 uur, met om 17.15 uur een netwerkborrel. De kosten zijn € 190,- per deelnemer. Dit seminar wordt bij de NBA geregistreerd voor 8 PE-punten. Het volledige programma en informatie over de aanmelding staat op www.vurore.nl

• Seminar ‘Compliance & Assurance, Back to the Future’

Gerelateerde artikelen