Versterking Jaeger Advocaten-belastingkundigen

Jaeger Advocaten-belastingkundigen heeft zijn team uitgebreid met Niels Kolste en Thijs Droog.

Niels Kolste (links) is toegetreden als advocaat-partner bij Jaeger Advocaten-Belastingkundigen. Mr. N.  Kolste heeft zijn doctoraal fiscaal recht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Niels is sinds 2006 werkzaam als belastingadviseur en is in 2009 beëdigd tot advocaat. In 2012 heeft Niels de postdoctorale opleiding fiscale advocatuur aan de Universiteit Leiden voltooid. Voordat Niels zich aansloot bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen was hij onder meer werkzaam bij Norton Rose Fulbright LLP, de Bont Advocaten en zelfstandig werkzaam als advocaat-belastingkundige binnen DFLS Legal & Tax.

Als advocaat-belastingkundige houdt Niels zich met name bezig met fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, boekenonderzoeken en invordering. Hiernaast treedt Niels regelmatig op als sparringpartner voor belastingadviseurs en accountants. In een procedure denkt Niels naast de formele kant van het geschil ook graag mee over de materiele aspecten.

Thijs Droog is sinds kort werkzaam zijn voor Jaeger als advocaat. Mr. T.J. Droog studeerde Fiscaal Recht aan Leiden University en o.a. strafrecht aan de University of California (Hastings) in San Francisco. Hij schreef zijn thesis over btw-carrouselfraude waarbij hij heeft onderzocht of het weigeren van btw-rechten in een btw-(carrousel)fraudesituatie dient te worden gekwalificeerd als een straf in de zin van artikel 7 EVRM. Thijs is in 2019 beëdigd als advocaat bij Hertoghs Advocaten en heeft daarvoor ervaring opgedaan in de fiscale adviespraktijk waarbij hij onder meer participeerde in het Top Master programma van een big four kantoor.

Als advocaat-belastingkundige houdt Thijs zich met name bezig met fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, boekenonderzoeken, btw-kwesties en buitenlands vermogen procedures.