Update Novak Kwaliteitshandboek deel HRM

Vanaf heden is de update van Novak Kwaliteitshandboek deel HRM beschikbaar.

Deze update voor abonnees van Novak Kwaliteitshandboek deel HRM bevat op hoofdlijnen de volgende aanscherpingen en uitbreidingen:

  • De diverse instructies zijn waar nodig aanscherpt in het kader van wijzigingen in actuele wet- en regelgeving. Hetzelfde geldt voor de arbeidsvoorwaardenregeling en bijbehorende arbeidsovereenkomst;
  • Ten aanzien van de arbeidsvoorwaarden is het onderdeel ‘Studieregeling’ uit het artikel ‘Overige regelingen’ gehaald en opgenomen in een separaat artikel ‘Studieregeling’ ter bevordering van de leesbaarheid;
  • Daar waar mogelijk zijn instructies aangescherpt in het kader van de 53 maatregelen uit het rapport ‘In het kader van het publiek belang’ voor kantoren die wettelijke controleopdrachten uitvoeren;
  • De volgende modellen zijn nieuw toegevoegd aan het deel HRM (in de modellenbibliotheek): een model aanzeggingsbrief, een model getuigschrift en een model vaststellingsovereenkomst.

Novak HRM is een gezamenlijk product van Novak en Pilatusdam Mens & Organisatie. Novak HRM is een integrale module waarmee kantoren worden ondersteund op het gebied van allerhande HRM-aspecten.

Accountants die behoefte hebben aan nadere ondersteuning ten aanzien van het personeelsbeleid en/of de arbeidsvoorwaarden binnen uw kantoor, of met een specifiek vraagstuk zitten op het gebied van HRM, kunnen vrijblijvend contact opnemen met drs. Wim Huurman (telefoon: 079-3313747, e-mail: wim.huurman@pilatusdam.nl).

Voor eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitshandboek in het algemeen of ten aanzien van de update voor het deel HRM kan contact worden opgenomen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl).

Gerelateerde artikelen