Unieke werkoverleggen tijdens Accountancy Expo 2018

Accountancy Expo 2018 wordt het meest praktische event voor accountants in Nederland. De ruim 1.000 bezoekers gaan aan de slag met al het gereedschap dat vandaag beschikbaar is om hun onderneming nog succesvoller te maken.

“We hebben veel gesprekken gevoerd met accountants over het thema van 2018”, aldus Maarten Davidse, Community Manager van AccountantWeek.nl en organisator van de Accountancy Expo. “Hieruit kwam naar voren dat men de toekomstverhalen over robotisering en verdwijnende werkgelegenheid een beetje beu was. Vandaag de keuze voor een zeer praktische, hands-on insteek voor 2018. We gaan het alleen hebben over wat we vandaag kunnen doen om onze klanten nog beter te helpen en onze kantoren toekomstbestendig te maken.” 

De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Voor praktisch advies en inspiratie kunnen zij terecht bij vakmensen die hen handvatten zullen aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering met de inzet van IT.

Werkoverleg
In verschillende werkoverleggen staan vraagstukken centraal waar de bezoekers over kunnen discussiëren. Dit gebeurt op de beursvloer in een relatief kleine setting (circa 10-15 personen). Dit collegiaal overleg geeft de deelnemers inzichten in de uitdagingen en de wijze waarop hun collega accountants en boekhouders hier mee om (wensen te) gaan. Door inhoudelijk deel te nemen aan deze discussie kunnen de bezoekers zelf ook actief kennis delen.

Kom je dinsdag 19 juni ook naar de Accountancy Expo 2018? Mis het niet! Ontdek het meest vernieuwende evenement in de accountancybranche. Beleef het, laat je inspireren en ontmoet 1000 vakgenoten in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Schrijf je alvast in voor Accountancy Expo 2018 en verzeker je van een plek.