Uitbreiding directie life-science-accountantskantoor Nelisca

Mr. Sander Verbaarschot is toegetreden tot de directie van accountancykantoor Nelisca.

Het is een nieuwe stap in een al bestaande samenwerking. De formalisering past bij de ambities om te groeien om zo te voldoen aan de toenemende vraag vanuit de life-sciencemarkt naar fiscaal, financieel en administratief advies. 

Het accountancykantoor Nelisca (Nederlandse Life Sciences Accountant), opererend vanuit de hoofdvestiging op het Pivot Park te Oss, richt zich landelijk op startup- en scale-up-ondernemers in de branche life science / biowetenschappen. Een dynamische markt met snel groeiende bedrijven die met heel specifieke wet- en regelgeving en subsidiering te maken hebben. Door de uitbreiding van de directie met de komst van Verbaarschot, geeft Nelisca gehoor aan de groeiende vraag naar ontzorging en hulp voor starters op met name administratief en fiscaal gebied.

Sander Verbaarschot: “Nederland is een echte broedplaats voor farmaceutische en medische innovaties. Het is eervol werk om daar als accountancykantoor bij betrokken te zijn. Onze (inter)nationale klanten waarderen onze specifieke kennis en ervaring in deze branche enorm. Startups weten ons meer en meer te vinden. Ik heb het bedrijf mee helpen opbouwen met Henk Groen en mijn collega’s en ben trots op hun vertrouwen in mij als directielid. Door nu formeel toe te treden als bestuurder, kan ik me vol focussen op de groei-ambities van ons kantoor.”

Samen met Henk Groen geeft Verbaarschot leiding aan een ambitieus team. Henk is blij met de aansluiting van een nieuw directielid: “Ik ben blij dat ik met Sander ons bedrijf verder kan laten groeien binnen Nederland. Veelbelovende, snelgroeiende startups weten ons nu al goed te vinden. Sander en ik werken al lang samen en het is mooi dat we er de komende jaren onze schouders onder kunnen zetten, zodat we nog een bekendere en grotere speler worden.”