Thomas Rau verbindt zich aan Deloitte Real Estate

Circulair innovator Thomas Rau heeft zich als partner aangesloten bij de Real Estate-praktijk van Deloitte.

Met het samenwerkingsverband wil het adviesbureau beter kunnen inspelen op de duurzaamheidsontwikkelingen die inmiddels ook de bouw- en vastgoedsector treffen. “Door krachten te bundelen met Thomas, wil Deloitte een grote impact maken op de vastgoed en bouwsector”, aldus Jurrien Veldhuizen managing partner bij Deloitte Real Estate. 

In het licht van het Parijs-akkoord en de huidige energie inefficiency van huizen en gebouwen moet er nog enorm veel gebeuren. De Nederlandse bouw-industrie doet nu wat  mogelijk is, niet wat nodig is. Rau en Deloitte willen beslissingnemers in deze sectoren aanzetten tot het nemen van de echt grote stappen die nu nodig zijn. 

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.