Strategische samenwerking HVK Stevens met Booij Bikkers advocaten

Belastingadvieskantoor HVK Stevens en Booij Bikkers advocaten gaan met ingang van april 2021 een strategische samenwerking aan, waarbij beide kantoren hun krachten zullen bundelen. De kantoren blijven daarnaast zelfstandig en onafhankelijk van elkaar opereren.

Beide kantoren zijn gespecialiseerd in fiscale procedures, dreigende conflicten met de Belastingdienst zowel op nationaal als op internationaal niveau.

In het kader van de samenwerking zullen Stan Stevens en Arnaud Booij een fiscale opinie-praktijk opzetten en zullen de kantoren de gezamenlijke dienstverlening betreffende Wwft-compliance verder ontwikkelen.

Booij Bikkers is gespecialiseerd in het oplossen van (dreigende) conflicten en (vastgelopen) discussies met de Belastingdienst en de financiële toezichthouder (AFM/DNB), vaak in samenhang met financieel recht, ondernemingsrecht of het strafrecht. Booij Bikkers verleent onder meer bijstand bij boekenonderzoeken, boete en fiscale straftrajecten, (internationale) invordering van belastingen, (internationale) gegevensuitwisseling en aansprakelijkheid voor belastingschulden. 

HVK Stevens biedt full-service juridisch, notarieel en fiscaal advies en assisteert bij vraagstukken van ondernemingsfinanciering. Het is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private-equityfondsen, goede doelen, families en familiebedrijven. inationals.