Stouten & Wijnen Accountants en Arjan Staal richten Credion Rivierenland op

Stouten & Wijnen Accountants en oud-bankier Arjan Staal hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot de oprichting van Credion Rivierenland. Per 1 november 2016 zijn zij een samenwerking aan gegaan met de landelijke adviesorganisatie Credion.

Er is in het huidige ’financieringslandschap’ grote behoefte aan onafhankelijk financieringsadvies. Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen.

Het is voor het mkb lastig(er) geworden om krediet te verkrijgen bij de gevestigde banken. Co Stouten, directeur van Stouten & Wijnen Accountants: “Door de samenwerking met Credion kunnen wij een extra toegevoegde waarde bieden aan onze relaties. Binnen het mkb is een sterke behoefte aan onafhankelijk advies en begeleiding inzake zakelijke financieringsvraagstukken. Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, is Credion in staat wél financiering voor ondernemingen te realiseren.”

Arjan Staal zal zich met Credion Rivierenland gaan richten op het adviseren van ondernemingen bij het aantrekken en optimaliseren van hun financieringen. Deze dienstverlening is beschikbaar voor alle MKB-bedrijven in de regio. Arjan Staal geeft aan: “Wij kennen de ondernemer, de uitdagingen, de risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook andere alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Credion heeft toegang tot meer dan 45 bronnen van geld, hierdoor kunnen wij ondernemers een passende financieringsoplossing bieden.”

Gerelateerde artikelen