Sterk groeiend go2UBL koppelt met alles-in-één software Logic4

Gebruikers van ERP & E-commerce software Logic4, kunnen sinds kort gebruik maken van de voordelen van het omzetten van papier- en PDF-facturen naar e-facturen door factuurverwerker go2UBL. Alles-in-één-systeem aanbieder Logic4 ondersteunt hiermee haar gebruikers in het proces naar automatische verwerking van facturen.

Automatische verwerking in de boekhouding
Wanneer de Logic4-gebruiker gebruik wenst te maken van go2UBL, kan hij zich bij go2UBL aanmelden en eenvoudig de (API) koppeling instellen. Vervolgens kan de Logic4-gebruiker de geautomatiseerde verwerkservice van de desbetreffende administratie activeren. go2UBL stelt hiermee ook ondernemers in de logistieke sector in staat om zowel papieren als pdf-bestanden om te zetten naar UBL. Dankzij deze omzetting kunnen de documenten vervolgens worden verwerkt in elke UBL-ready boekhoudpakket.

Winst in tijd voor Schiphorst BV
“Het scheelt behoorlijk wat handelingen en verkleint daarmee ook de kans op fouten” vertelt Marc Huitink, Financieel Manager bij Schiphorst BV. Sinds begin dit jaar maakt Schiphorst BV als Logic4-gebruiker, gebruik van de koppeling met go2UBL. Schiphorst BV is producent en distributeur van kunststof oplossingen voor de logistieke sector, zoals kunststof bakken, pallets en palletboxen. “Niet digitale facturen kunnen we inscannen en doorsturen naar go2UBL, net als pdf-bestanden. Vervolgens worden deze bestanden geconverteerd naar UBL en via Logic4 automatisch verwerkt in de administratie. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Ook is het prettig en overzichtelijk dat alles vanuit één systeem gedaan kan worden, zoals webshop, offertes en administratie. Het digitaliseren gaat snel en ontwikkelt zich steeds verder; ik ervaar het als een enorme vooruitgang.”

[avg-advertorial slug=”accountancy-expo-2020-jouw-ontdekkingsreis”]

Tijdsbesparing door factuurreferentie
In de service, die go2UBL levert aan Logic4, worden referentienummers automatische herkend. Het verwerken van UBL-inkoopfacturen mét referentienummer levert veel tijdsbesparing op. Rob Tolstra, eigenaar van go2UBL licht dit toe: “Een referentie op de inkoopfactuur bevat meestal specifieke informatie van de opdracht zoals een ordernummer, projectnummer of bestelnummer. Door middel van deze referentie, die op verzoek van de opdrachtgever vermeld wordt, kan de factuur vaak automatisch gematched worden met de opdracht of dienst waar de factuur betrekking op heeft”.