Snakt u naar innovatie in accountancy?

Voor u het beseft is blockchain technologie de normaalste zaak van de wereld en drijft Big Data uw beslissingen. Hoe zoekt u naar antwoorden?

Er komen continu meer tools beschikbaar die u in de dagelijkse praktijk kunnen ondersteunen. Maar hoe bekijkt u welke tools dat zijn? En hoe neemt u uw werknemers mee in die transitie? Hoe vertelt u het juiste verhaal? Hoe kunt u slimmer werken?

De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om innovatie in de accountancy te bewerkstelligen. Op 20 juni kunt u als accountant op de Accountancy Expo in vier verschillende zones inspiratie opdoen. Met als centraal thema: Innovatie in IT!

Schoolplein

Snelle veranderingen vragen snelle aanpassingen. Als accountant is het belangrijk dat u ook buiten uw comfortzone stapt om nieuwe, verfrissende ideeën op te doen. Ideeën die uw organisatie zowel intern als extern kunnen verbeteren. Dat traject van leren en ontdekken gaat altijd met vallen en opstaan. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. Minstens zo belangrijk in dat proces van vallen en opstaan is dat u als innovator uw collega’s meekrijgt.

Lars Duursma neemt u tijdens de Accountancy Expo mee in de wereld van storytelling en overtuigingskracht. In schoolbanken, tussen krijtborden en schommels leert u hoe u een krachtig verhaal kunt vertellen. Onder het genot van een snack leert Peter Clausman u hoe u dé potentiële innovator kan zijn binnen uw organisatie. Van idee tot daadwerkelijke uitvoering.

Digidome

Woorden als blockchain-technologie, Big Data en Artificial Intelligence vliegen je om de oren. Tools, die voor sommigen ver weg lijken, maar ook vandaag de dag al grote toegevoegde waarde leveren. Met die nieuwe technologie kunt u uw dienstverlening aan de klant en daarmee ook de klant zelf, naar een hoger niveau tillen. In de futuristische Digidome vertelt Big Data boer Jacob zijn verhaal: over sensoren en drones.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″]

Werkplaats

Als accountant heeft u meer dan één pet tegelijk op. Vaak bent u meer dan alleen een accountant, maar bent u ook fiscaal adviseur, relatiebeheerder, sparringpartner én misschien ook wel ondernemer. Dat vergt veel tijd en energie. Die tijd en energie kunt u beter inzetten door op een slimme manier te werken. Zo verdeelt u uw beschikbare tijd efficiënt en komt u de informatie-overload gemakkelijk te boven door middel van een groot aanbod aan techtools. In de werkplaats brengen vakprofessionals zoals Marcel van den Berg met behulp van moersleutels en hamers u de fijne kneepjes van het efficiënte werken bij. 

Winkel

Goed etaleren van uw dienstverlening is één van de belangrijkste doelen van uw bedrijf. Dat dwingt iedereen goed na te denken over de inrichting van zijn of haar bedrijf. Gerichte acties in het hier en nu. Tussen snoep en andere lekkernij wordt u in de Winkel uitgedaagd om goed na te denken over de huidige inrichting van jouw bedrijf. Hoe presenteert u zich naar uw klanten? Wat valt er te verbeteren? Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten nog meer kunt boeien? Ervaren ondernemer Thomas Blekman geeft tips en tricks. Zo kunt u dus een nog betere sparringpartner worden voor uw klant.