Seminars voor accountants op Crowdfunding Day

Op dinsdag 12 mei wordt in het Congrescentrum Amsterdam Arena het event Crowdfunding Day gehouden. Er zijn meer dan 30 seminars waarin alle aspecten van crowdfunding de revue passeren. Voor accountants en bankiers zijn er specifieke seminars over hoe ze hun klanten kunnen voorlichten en bedienen met crowdfunding.

Crowdfunding maakt een stormachtige opkomst door. Dit daagt accountants en adviseurs bij banken uit om met nieuwe ogen naar financiering te kijken: hoe gaan ze om met deze rap opkomende financieringsvorm? Tijdens Crowdfunding Day leren ze alles over crowdfunding, middels verschillende interactieve workshops, bijvoorbeeld over stapelfinanciering.

Speciaal voor accountants:
• Deelname aan Crowdfunding Day levert 5 PE punten op.
• In specifieke sessies voor accountants wordt aandacht besteed aan hoe de rol die deze beroepstak vervult verandert. Nu banken niet langer de enige bron van financiering zijn en crowdfunding steeds vaker voor bestaande bedrijven een bron van financiering kan zijn, is voor accountants een rol weggelegd om ondernemers wegwijs te maken wat betreft crowdfunding.
• Accountants kunnen een speciaal traject volgen of hun eigen programma samenstellen.
• Gerben Everts (bestuurder AFM) deelt zijn visie op de regulering van crowdfunding.

Meer over Crowdfunding Day: http://crowdfundingday.nl/.
Kaarten voor Crowdfunding Day zijn te bestellen via deze link met korting (code: DKCFDAY15)

Gerelateerde artikelen