Samenwerking Qredits met Extendum

Qredits en Extendum zijn onlangs een samenwerking aangegaan om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf beter van dienst te kunnen zijn. Extendum is in Nederland een kennis- en adviescentrum voor meer dan 600 accountantskantoren met een klantenkring in het mkb.

Extendum ondersteunt de aangesloten kantoren door enerzijds de aanvraagprocessen bij de traditionele financiers efficiënt te laten verlopen en anderzijds door contacten te leggen met nieuwe alternatieve financieringsbronnen.

In dit kader heeft Extendum onder andere in Qredits een financieringspartner gevonden die maatwerk levert aan mkb-ondernemers en starters. Qredits helpt startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met zakelijke lineaire leningen tot 250.000 euro, persoonlijke coaching en ondernemerstools. Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker en ontstaan met behulp van de overheid, banken en verzekeraars. Qredits is een stichting met een ANBI-status.

De samenwerking van Extendum met Qredits betekent dat:
• Extendum op de hoogte is van de noodzakelijke informatie voor een aanvraag.
• Qredits op verzoek workshops gaat houden voor aangesloten kantoren.
• Extendum zeer korte lijnen onderhoudt met bedrijfsadviseurs van Qredits.
• Financieringsaanvragen van aangesloten kantoren via een speciale Extendum pagina op de website van Qredits binnenkomen zodat Qredits ook de juiste terugkoppeling kan geven aan Extendum.

Gerelateerde artikelen