Samenwerking Match Plan en De Groof Accountants & Adviseurs

De Groof Accountants & Adviseurs en Match Plan Corporate Finance hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met als doel om de kennis en kwaliteiten in beide organisaties in te zetten voor elkaars klanten, prospects en netwerk.

De Groof Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesbureau op het gebied van administraties, jaarrekeningen, belastingaangiften en salarisadministratie. Tevens biedt De Groof gespecialiseerde adviesdiensten aan op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Het kantoor van De Groof is gevestigd in Veldhoven en heeft momenteel 50 medewerkers in dienst.

Match Plan Corporate Finance is een middelgroot corporate finance kantoor dat gespecialiseerde adviesdiensten aanbiedt op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen, waarderingen van ondernemingen, advisering bij transactie gerelateerde bedrijfsfinancieringen, strategisch advies en business development. Het team van Match Plan telt 10 medewerkers. Match Plan is werkzaam voor klanten in geheel Nederland en is gevestigd in Den Haag.

Door de samenwerking zijn beide partijen in staat hun klanten en prospects een breder dienstenpakket te bieden. Tevens stelt het beide partijen nog beter in staat om hun groeiambitie voor de toekomst te realiseren.

Gerelateerde artikelen