Samenwerking Lubberink & co en Credion

Lubberink & co accountants en belastingadviseurs is een samenwerking aangegaan met de zakelijke adviesorganisatie Credion. Samen gaan zij ondernemers in Noord-Oost Nederland adviseren en begeleiden bij het realiseren van financieringsoplossingen voor hun bedrijf.

“Wij merken dat banken (vaak) niet meer voor de volle 100% willen financieren, waardoor je als ondernemer op zoek moet gaan naar alternatieve vormen van financieren. Maar als ondernemer moet je hier wel de weg weten. Credion kan hierbij uitkomst bieden”, aldus Marcel Doornbos, directeur Credion Assen/Groningen. Lubberink & co is een samenwerking aangegaan met Credion om ondernemers goed te kunnen adviseren en begeleiden in hun financieringsvraagstukken.

Lubberink & co

Accountants- en belastingadviesbureau Lubberink & co is actief in het MKB-segment: zakelijke dienstverlening, handel en industrie, medische sector en non-profit instellingen alsmede een omvangrijke aangiftepraktijk voor de particulier. Stephan Hulst RA van Lubberink & co geeft aan: “Met deze samenwerking kunnen wij onze zakelijke relaties in Groningen e.o. nog sneller van een onafhankelijk zakelijk financieringsadvies voorzien en een goede financieringsoplossing bieden.”

Credion

Credion is een keten van ruim 40, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 45 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders.

Gerelateerde artikelen