Samenwerking KroeseWevers en Debiteurenbeurs

Accountants- en belastingadvieskantoor KroeseWevers is een samenwerking aangegaan met Debiteurenbeurs. Door deze samenwerking willen Debiteurenbeurs en KroeseWevers ondernemers de mogelijkheid bieden om hun liquiditeitspositie te verbeteren.

KroeseWevers anticipeert hiermee op de laatste trends en actualiteiten op het gebied van financiering voor bedrijven en kan ondernemers zo een alternatief bieden voor traditionele financiers.
 
Debiteurenbeurs is ontwikkeld om de liquiditeitspositie van het mkb te verbeteren. Via Debiteurenbeurs kunnen ondernemers lang uitstaande facturen via een veilingsysteem verkopen aan een pool van investeerders. Tegelijkertijd biedt de Debiteurenbeurs investeerders de mogelijkheid om op hun kapitaal een aantrekkelijk rendement te behalen.

“De AFM heeft Debiteurenbeurs een ontheffing opvorderbare gelden verstrekt. Deze vorm van financiering is vooral interessant voor ondernemingen die snel groeien doordat ze grote opdrachten weten te verwerven. Het is een snelle manier om meer financiering te vinden op debiteuren, zonder aanvullende verplichtingen,” aldus KroeseWevers.

Gerelateerde artikelen