Samenwerking Kredietpaspoort met Credion

Kredietpaspoort gaat samenwerken met Credion. Door de samenwerking beogen Credion en het Kredietpaspoort ondernemers meer inzicht te geven in hun bedrijf en de persoon van de ondernemer.

Credion is een landelijk samenwerkingsverband dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het mkb. De adviesorganisatie heeft inmiddels meer dan 35 vestigingen, die gezamenlijk al vele duizenden mkb-ondernemers hebben geholpen aan financiering.

Het Kredietpaspoort is een instrument waarmee ondernemers in staat zijn om – al dan niet in samenspraak met derden –  te werken aan het optimaliseren van  hun financiële reputatie. Kredietpaspoort is een instrument dat continue een gevalideerd inzicht geeft in het bedrijf en de persoon van de ondernemer. Dit inzicht geeft toegang tot een succesvolle financiering en leidt tot betere ondernemersresultaten, zowel financieel als intrinsiek.

Vanaf heden zullen de Credion-adviseurs opgeleid worden om in hun advisering het Kredietpaspoort te gebruiken. Met het Kredietpaspoort kunnen de adviseurs hun klanten nog beter begeleiden bij het optimaliseren van hun financiële reputatie, wat de kans op financiering groter maakt. Daarnaast stelt het Kredietpaspoort hen, door objectief inzicht in de persoon en zijn onderneming, in staat hun klanten actief te begeleiden bij het verbeteren van ondernemerschap.

Gerelateerde artikelen