Samenwerking Finovion Zwolle met Straetus Kampen

Finovion Zwolle gaat een samenwerkingsverband met incassobureau Straetus Kampen.

Volgens beide partijen vullen zij elkaar goed aan. Dit met enerzijds incasso en debiteurenbeheer (Straetus) en anderzijds administratieve en fiscale dienstverlening (Finovion). Verder hebben Finovion en Straetus een gemeenschappelijke doelgroep, namelijk de mkb-ondernemer.

Gerco van Oene van financieel advieskantoor Finovion: “Regelmatig bespeur ik in gesprekken met klanten dat er een behoefte bestaat aan het uitbesteden van incassozaken en/ of debiteurenbeheer. Dat zette mij aan het denken.” Volgens Van Oene zien veel ondernemers administratie of incassozaken als een noodzakelijk kwaad en zouden zij het liefst beide zaken willen uitbesteden. Dat bracht Van Oene op het idee om contact op te nemen met Edwin Rietberg van Straetus. Ook hij herkende deze behoefte bij ondernemers. Hierdoor hebben beide partijen de intentie uitgesproken om een structureel samenwerkingsverband aan te gaan.

Finovion Zwolle en Straetus Kampen zijn beiden onderdeel van landelijk opererende organisaties. Het samenwerkingsverband is namens Finovion gericht op de regio Zwolle en Noord Veluwe. En namens Straetus op de regio Kampen, Emmeloord en Zwartewaterland.

Gerelateerde artikelen