Samenwerking Credion en MijnSubsidie

MijnSubsidie en Credion gaan een intensieve samenwerking aan. Credion, adviseur en bemiddelaar als het gaat om kredietverlening voor het MKB, kan hiermee ondernemers die op zoek zijn naar een financieringsoplossing ook attent maken op eventuele subsidiekansen.

MijnSubsidie is een relatief nieuwe onderneming in het subsidielandschap. Het in Utrecht gevestigde bedrijf heeft een uitgebreide database met honderden lokale, regionale, Nederlandse en Europese subsidieregelingen, waarmee ze ondernemers snel en gemakkelijk een grafisch inzicht in hun subsidiekansen kan bieden. Dat doen ze voornamelijk door partnerschappen aan te gaan met accountantskantoren. Moritz Tielemans, medeoprichter MijnSubsidie: “Het aanvragen van subsidies is een tijdrovend en ingewikkeld proces, maar door onze online tool kan snel inzichtelijk worden gemaakt of een ondernemer kans heeft op een subsidieregeling. Door onze samenwerking met Credion kunnen de adviseurs van Credion middels een online analyse binnen enkele minuten berekenen of de ondernemer kans maakt op een aantal van de verschillende subsidieregelingen. Waarna een optimaal financieringsadvies kan worden gegeven.”

Subsidiekansen

Credion oprichter Carlo van der Weg: “Subsidies kunnen uitkomst en ondersteuning bieden bij het aantrekken van zowel eigen als vreemd vermogen. Door het grote aanbod van verschillende subsidievormen, weet je als ondernemer echter niet van het bestaan en/of je voor een subsidie in aanmerking komt. MijnSubsidie biedt hierin een oplossing.”

Naast het ontdekken hoeveel subsidie de ondernemer kan krijgen, wordt de ondernemer vervolgens door een subsidiespecialist begeleidt bij het realiseren van deze subsidie. Dit betekent alleen maar voordelen voor de ondernemer.

Quickscan

Credion en MijnSubsidie zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Door subsidiekansen voor het MKB inzichtelijk te krijgen middels een uitgebreide quickscan, hebben ondernemers de kans om kosten te besparen in zijn financieringslasten. Ondernemers moeten kunnen ondernemen, en het verkrijgen van een subsidie kan daar aan bijdragen.

Gerelateerde artikelen