Rob Fijneman uit raad van bestuur van KPMG

Rob Fijneman legt zijn functie als lid van de raad van bestuur van KPMG Nederland neer. Hij blijft wel actief binnen KPMG. Dat meldt het blad Management Scope.

Rob Fijneman is sinds 2014 lid van de raad van bestuur van KPMG Nederland, maar legt nu deze functie neer. Ook stopt hij als voorzitter van de adviespraktijk. Hij blijft actief binnen KPMG, als partner bij de technologiepraktijk Technology Assurance.

Rob Fijneman (1964) trad in 1986 in dienst van KPMG. Fijneman is partner sinds 1997 en heeft in de periode 1999 tot 2009 diverse managementrollen vervuld binnen IT Advisory en Risk Consulting. Fijneman is sinds 2004 hoogleraar IT auditing aan Tilburg University en de Tias School for Business and Society. 

Rob Fijneman is initiatiefnemer van het in 2016 gestarte KPMG IT Leertraject voor commissarissen, een vijfdaags programma voor effectief bestuur en toezicht op IT. 

Het bestuur van KPMG is nog op zoek naar een vervanger van Fijneman, tot deze gevonden is neemt Edwin Herrie zijn functie tijdelijk over.