Ricardo van Doormalen winnaar Planplus Global Financial Planning Awards

Financieel planner/fiscalist Ricardo van Doormalen van het in Veldhoven gevestigde BLM Accountants & Adviseurs is winnaar van de competitie ‘Planplus Global Financial Planning Awards’ Europese regio.

Jaarlijks wordt deze wereldwijde competitie gehouden voor financieel planners. Ze strijden in regio’s om de titel. De financieel planners moeten een (eigen) advies in detail uitwerken en aangeven waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt. In principe doet de winnaar van de landelijke financiële planner van het jaar aan de wedstrijd mee. In Nederland is er voor deze competitie geen aparte voorronde dus is er vrije inschrijving vanuit Nederland. Nederland is ingedeeld in de regio ‘Europe/Australia’. Ricardo van Doormalen heeft met een casus van hem dit jaar meegedaan.

Onlangs werd al bekend dat hij behoorde bij de laatste 3 en een presentatie van zijn casus, de klantenintake, de aanpak en werkwijze mocht geven. Nog nooit eerder eindigde een Nederlander bij de laatste 3 in zijn regio.

Van Doormalen krijgt voor zijn overwinning een geheel verzorgde trip naar de jaarlijkse conferentie van de  Financial Planning Association’s (FPA) in Nashville, Tennessee, USA.