Reaal brengt Belastingbox 2015 uit voor accountants en fiscalisten

Reaal heeft de Belastingbox 2015 uitgebracht, inclusief de Minigids met fiscale kerncijfers in schema’s en tabellen en de belangrijkste fiscale informatie per product. De Belastingbox is een naslagwerk over de fiscale regelgeving voor verzekerings- en bancaire producten, geschikt voor accountants, financieel adviseurs en belastingconsulenten.

De negende editie van de Belastingbox staat op reaal.nl/belastingbox. De Belastingbox biedt een actueel en compleet overzicht van de fiscale regelgeving voor verzekerings- en bancaire producten, met voorbeelden uit de adviespraktijk. Jaarlijks wordt de Belastingbox geactualiseerd naar de meest actuele fiscale wetgeving. Zo zijn ook de fiscale maatregelen per 2015 opgenomen, zoals de verlaging van het fiscale kader van pensioen, de aangepaste lijfrentekaders, de introductie van nettopensioen en nettolijfrente en de maatregelen voor de eigen woning.

De Belastingbox bestaat uit de Gids Productfiscaliteiten 2015 en de compacte Minigids. De Minigids is ook als gratis app te downloaden voor iPhone en Android via reaal.nl/minigids.

Gerelateerde artikelen