PKIsigning lanceert nieuw PDF ondertekenplatform voor Accountancy

PKIsigning, bekend van de SBR Assurance integratie voor het ‘linken en signen’ van XBRL publicatiestukken, lanceert op 18 april een nieuw ondertekenplatform in de cloud voor het digitaal ondertekenen van PDF documenten samen met je klant.

Het platform is ontwikkeld in samenwerking met accountantskantoren en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van elektronisch gekwalificeerd ondertekenen. Het platform is daarmee uitermate geschikt voor het ondertekenen van o.a. samensteljaarrekeningen met een PKIoverheid beroepscertificaat.

Tom van Bolhuis van PKIsigning: “We hebben onze kennis op het gebied van gekwalificeerd ondertekenen van XBRL instances in de cloud, toegepast op het ondertekenen van PDF documenten. Het is nu mogelijk om in één keer een PDF document te ondertekenen met een persoonlijk beroepscertificaat én direct je klant te laten ondertekenen, zonder dat hij daarvoor extra inloggegevens nodig heeft. Dit werkt niet alleen op ons nieuwe ondertekenplatform, maar ook via de al bestaande integraties met bijvoorbeeld PinkWeb.”

Het ondertekenplatform van PKIsigning is per direct beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen op https://pkisigning.nl/platform een gratis demo account aanvragen of contact opnemen met info@pkisigning.nl.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″]