Peter de Heer nieuwe partner HLB Den Hartog Accountants & Consultants

Peter de Heer is per 1 maart benoemd tot partner van accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Den Hartog. Met een zesde partner onderstreept HLB Den Hartog de ambitie om te groeien en met name de fiscale praktijk verder uit te bouwen.

Peter de Heer (36) werkt al bijna 15 jaar in de fiscale adviespraktijk en is sinds 1 september 2014 werkzaam bij HLB als hoofd van de fiscale afdeling. De Heer heeft zowel Accountancy als Fiscaal Recht gestudeerd, welke laatste studie hij volgde aan de Universiteit van Tilburg. Tegenwoordig is hij als docent verbonden aan de universiteiten van Amsterdam en Nijmegen, waar hij o.a. internationaal fiscaal recht doceert. Tevens is hij raadslid van de Raad voor de Jaarverslaggeving. De Heer houdt zich met name bezig met herstructureringen, (fiscale) winstbepaling en internationaal belastingrecht / sociale zekerheidsrecht, met name gericht op Duitsland.

HLB Den Hartog telt circa 50 professionals en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Peter is het full-service kantoor klaar voor een verdere groei en onderstreept daarmee de ambitie van HLB Den Hartog. Peter de Heer: ‘Mijn doel is klanten zorgeloos te laten ondernemen en toegevoegde waarde te leveren. De fiscaliteit is sterk in beweging. Door gebruik te maken van kennis en ervaring binnen het team bij HLB en de mogelijkheden van het HLB-netwerk beperk ik mij niet tot de standaardwerkzaamheden en kijk met de klant vooral naar de toekomst. Met zes partners kan de dienstverlening aan de bestaande cliënten verder geoptimaliseerd worden en is daarnaast tijd beschikbaar om het netwerk verder uit te bouwen.’

HLB Den Hartog staat nu onder leiding van zes partners.

Gerelateerde artikelen