Peter de Heer nieuwe partner bij Crowe Horwath Peak

Peter de Heer is per 1 juli als partner International Tax verbonden aan Crowe Horwath Peak. De Heer maakt een overstap vanuit HLB Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de Fiscale praktijk in Rotterdam.

Crowe Horwath Peak onderkent de toenemende vraag uit de markt voor specialistisch internationaal fiscaal advies. Peter de Heer richt zich op de verdere ontwikkeling van de Internationale Fiscale praktijk bij deze organisatie. Naast zijn functie bij Crowe Horwath Peak is de Heer als docent Internationaal Belastingrecht verbonden aan de Faculteit Rechten van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De Heer: “Wat ik aantrekkelijk vind bij Crowe Horwath Peak is de gedrevenheid, de sfeer en de ambitie. Ik zie veel potentie in de toekomstplannen. De organisatie is lid van Crowe Horwath International, nummer acht op de ranglijst van wereldwijde accountantsorganisaties. Het is voor mij een mooie kans om mee te bouwen aan dit netwerk. Ik kijk er naar uit om mijn expertise in te zetten voor de internationale klanten van Crowe Horwath Peak.”

Peter de Heer (1979) voltooide in 2003 aan de Universiteit van Tilburg de opleiding Fiscaal Recht. Daarnaast voltooide hij de theoretische opleiding tot registeraccountant aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de theoretische en praktijkopleiding tot accountant-administratieconsulent.