Outstanding24: nieuwe super innovatie op debiteurenbeheer

Nagenoeg iedereen heeft een boekhoudpakket. Dat werkt super en iedereen is tevreden…of toch niet helemaal. Wat blijkt, in bijna elk pakket is het ‘debiteurenbeheer’ niet of niet voldoende opgenomen.

Het traject nadat de factuur is verzonden is bij de meeste kantoren of handwerk, of opgelost met een ‘work-around’. Dat stelt Outstanding24, exposant op Accountancy Expo 2019.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″] 

In deze wereld heeft Outstanding24 een fantastische nieuwe oplossing gemaakt. Er zijn natuurlijk een paar andere aanbieders op de markt, maar het is een relatieve nieuwe markt en wij springen eruit.

Wat doet Outstanding24 nu eigenlijk?
Wij koppelen ons systeem aan het bestaande boekhoudpakket en met een implementatie termijn van enkel dagen gaat de klant aan de gang. Zij hebben dan een volledig automatisch debiteurenbeheer met enkele voordelen:
– Eigen logo, herkenbaarheid bij eigen klanten
– Blijven de baas over het systeem en de te nemen acties
– Ook het incasso traject is inbegrepen. Geen externe partij nodig
– Kort implementatie traject
– Zeer geringe investering in zowel gelden als menskracht
– Verlaging openstaand factuursaldo (DSO), verbetering cash positie
– Wekelijkse management rapportages met inzage in uw facturatieproces
– Makkelijk te bedienen applicatie

Voordeel voor accountantskantoor?
Ze kunnen het product allereerst zelf gaan gebruiken, maar natuurlijk ook aanbevelen bij hun bestaande klanten. Hierdoor wordt de facturatie beter geregeld, zal het DSO omlaag gaan en wordt administratie beter inzichtelijk wat een voordeel kan opleveren bij het opmaken van de jaarstukken. Ook heeft de accountant een extra product (USP) om nieuwe nieuwe klanten te werven en bestaande tevreden te houden.

Wat maakt Outstanding24 nu zo innovatief?
Wij wilde ervoor waken dat wij een mail machine werden. Een machine die elke maand hetzelfde doet. Door het gebruik van algoritmes en de verwerking van artificial intelligence (AI) hebben wij een zelflerende en zelfdenkende oplossing gebouwd, waarbij de klanten door een ranking op de bij hun passende manier worden benaderd.

Dit unieke product heeft na een jaar uitvoerig testen nu zijn kracht bewezen en wordt bij onze bestaande klanten gewaardeerd met een zeer hoge NPS score.

Outstanding24; because it’s your money.