OOvB adviseurs en accountants Nistelrode en Connect Accountants & Adviseurs samen verder

OOvB adviseurs en accountants in Nistelrode en Connect Accountants & Adviseurs in Heesch hebben besloten in 2016 hun activiteiten samen te voegen. Dan verhuist OOvB adviseurs en accountants naar de kantoorlocatie van Connect Accountants & Adviseurs in Heesch (De la Sallestraat 8). De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam OOvB adviseurs en accountants.

De nieuwe combinatie bestaat uit 25 professionals die hun kennis van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken zullen inzetten voor alle klanten van de twee accountantskantoren.

Over de reden van het samengaan wordt gemeld: ‘In ons vakgebied worden we blijvend geconfronteerd met toenemende regels en eisen. Die hebben te maken met automatisering, professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Zaken die we vooral aanmoedigen. Toch stelt dit stevige eisen aan ieder accountantskantoor. Op het gebied van automatiserings- en werkprocessen, maar ook op het gebied van kennis, deskundigheid en scholing van medewerkers. De investeringen die hiermee gemoeid zijn, zijn aanzienlijk. Bij Connect heeft men zich de vraag gesteld of dit op eigen houtje waargemaakt kan worden? Het antwoord daarop was dat de krachten beter gebundeld kunnen worden. Connect heeft in het recente verleden een aantal jaren deel uitgemaakt van een accountantsorganisatie. Dit heeft destijds niet de beoogde samenwerkingsvoordelen opgeleverd. Bovendien bleken de karakters van de betrokken partijen teveel verschillend te zijn. Met deze ervaring in het achterhoofd zijn intensieve gesprekken gevoerd en is de conclusie getrokken dat de karakters en cultuur van OOvB en Connect uitstekend bij elkaar passen.’

Gerelateerde artikelen