Oost NL: veel belangstelling voor De Groeiversneller

Oost NL meldt dat sinds de lancering van De Groeiversneller (DGV) van de provincie Gelderland zes maanden geleden er al meer dan 150 aanvragen van ondernemers zijn binnengekomen. Oost NL is blij met de grote belangstelling voor het programma.

Inmiddels zijn de eerste ondernemers daadwerkelijk gestart met de realisering van hun groeiplannen. Speciaal voor projecten die een bijdrage leveren aan duurzame energie is er De Groeiversneller-Energie. De Groeiversneller-Energie is er niet alleen voor het mkb maar ook voor organisaties die initiatieven ontplooien om de energietransitie naar duurzame energie te versnellen of CO2 te reduceren.

Ondernemers die interesse hebben in De Groeiversneller starten met het invullen van een Quick Scan​ op de website. Na het invullen van de Quick Scan volgt er een adviesgesprek met een van de businessdevelopers van Oost NL. Samen wordt gekeken welke ondersteuning er nodig is: een voucher om experts in te schakelen, een lening, toegang tot netwerken of contacten met één van de vele partners die aan dit programma meewerken.

 

(Door: Vindsubsidies)

Gerelateerde artikelen