Online boekhoudsoftware Visma eAccounting geïntegreerd met e-facturatie

Met online boekhoudsoftware Visma eAccounting is het nu ook mogelijk volledig elektronisch te factureren. De integratie met Visma AutoInvoice zorgt ervoor dat ondernemers automatisch zijn aangesloten op het Europese Peppol-netwerk.

Visma AutoInvoice is een complete factuurservice. Behalve als e-factuur kunnen verkoopfacturen namelijk ook als e-mail of geprint via de post afgeleverd worden. Ook kunnen inkomende pdf-inkoopfacturen worden gescand en geconverteerd naar een elektronische factuur.

Om te starten met de factuurservice hoeft een gebruiker van Visma eAccounting geen ingewikkelde acties uit te voeren. Voor het versturen is zelfs helemaal geen actie noodzakelijk. Voor het ontvangen van elektronische facturen of het inschakelen van de scanservice is een vinkje zetten voldoende.

Vanaf 0,05 euro kan vanuit Visma eAccounting elektronisch worden gefactureerd en vanaf 0,10 cent kunnen inkoopfacturen worden ontvangen. Kosten die snel worden terugverdiend door de tijdsbesparing en de invoer zonder fouten. 

Wilt u meer informatie over Visma eAccounting lees dan hier verder. Wilt u meer weten over Visma AutoInvoice en de integratie met Visma eAccounting? Bekijk dan deze video.